BALAT BİNİCİLİK KULÜBÜ’NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

BALAT BİNİCİLİK KULÜBÜ’NDEN  TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  BÜYÜK BAŞARI
30.06.2025
A+
A-

 

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 25-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Pony Türkiye Kupası yarışmalarında, Bursa Balat Binicilik Kulübü sporcuları önemli dereceler elde etti.

Kulübün genç binicilerinden Mayla Camcı, PL3 kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Camcı’nın kardeşi Melina Bade Camcı ise PL4 kategorisi 95 cm engel atlama yarışlarında Türkiye üçüncülüğünü kazanarak kürsüde yer aldı.

Yarışmaların ardından Melina Bade ve Mayla Camcı, başarılarında büyük emeği bulunan Balat Binicilik Kulübü Başkanı Ozan Sezginer’e ve antrenörleri Yelda Topbaş’a teşekkür ettiler.

Yarışmalara Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda binici katılırken, Bursa ekibinin performansı takdir topladı.  (HABER MERKEZİ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.