Otel işletmecisi ile eşi darp edildi, olay kameraya yansıdı
Karaman’da otel işletmecisi ile eşi, iki kişinin saldırısına uğrayarak darp edildi. Bu anlar ise otelin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 23 Aralık Pazartesi günü saat 00.43 sıralarında Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde bulunan bir otelde yaşandı.
İddiaya göre, otel işletmeci Necati Göğercin, olaydan 15 dakika önce otele yerleşen bir bayan müşteriyle görüşmek için gelen M.A. (21) ve arkadaşı C.M’ye (24) bu saatte görüşemeyeceklerini belirterek, izin vermedi.
Bunun üzerine şahıslardan M.A, otel işletmecisi Göğercin’e hakaret ve küfür etmeye başladı. Bağrışma seslerini duyarak gelen otel işletmecisinin eşi Serap Göğercin, jandarmadan telefonla yardım istediği sırada şahıslar otelin resepsiyonuna girerek işletmeci Necati Göğercin’i darp etmeye başladı.